sâmbătă, 30 martie 2013

Shamballa Style Bracelet




In traditiile tibetane budiste si indiene budiste, Shambala (scris, de asemenea, Shambhala sau Shamballa) este un regat mitic ascuns undeva in interiorul Asiei, dar nu pe Pamant, ci intr-o lume paralela invizibila. Din acea dimensiune tainica, fiintele din Shamballa pot urmari ce se petrece pe planeta noastra si pot interveni, in situatii critice, ajutandu-i pe oamenii aflati la ananghie sau corectand in bine destinul Pamantului. 
In ceea ce priveste bratarile atat de indragite la noi, dar si in afara, acestea simbolizeaza pacea, fericirea, linistea, plenitudinea, dar si unitatea spirituala. Se spune ca purtatorul lor va fi aparat de rele, echilibrat, va atrage doar energii pozitive si va avea ganduri frumoase. 
Secretul lor sta in numarul de noduri si de bile, precum si in impletitura tip macrame. Initial, bratarile shamballa erau  realizate chiar si cu bile din lemn, iar calugarii tiberani le foloseau pentru meditatie si rugaciune. Este bine de stiut si ca exista o intreaga simbolistica a culorilor.
Astfel, cei care poarta bratari shamballa negre cauta sa aiba putere si autoritate. Adeptii albului doresc sa isi vindece trupul si spiritul si cauta adevarul si bunatatea. Cei care poarta rosu vor stabilitate, dar si dragoste si pasiune. Galbenul insemna optimism, incredere, un scop in viata. Verdele este pentru cei care vor sa ajunga la armonie, iertare, acceptare in dragoste, dar si in orice alt tip de relatii. Albastrul grabeste vindecarea si face comunicarea fluida. Violetul are legatura cu imaginatia si intuitivul. Bratarile indigo sunt pentru cei care vor inspiratie, intelepciune, plenitudine.

Cateva modele:

Margele acrilice rosii cu stras

Margele din cristal multifatetat cobalt

Margele fimo si elemente de argint tibetan

Margele acrilice negre cu strass

Margele din cristal multifatetat peridot


Margele din cristal multifatetat capri blue

Margele din sticla "ochiul lui Horus" galbene si rhinestone albe


Margele acrilice rosii si albastre cu stras

Bratara barbateasca cu margele din onix

 Bratara cu element din argint Bali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu